Nokian teknologiaa esitellään ensi viikolla älylaseissa

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Nokian teknologiaa esitellään ensi viikolla älylaseissa
Nokia ja Vuzix solmivat viime syksynä sopimuksen, jonka nojalla lasivalmistaja sai luvan hyödyntää matkapuhelinyhtiön EPE-teknologiaa (Exit Pupil Eye) tuotteissaan. Ensi viikolla pääsemme jo näkemään minkälaisia tähän teknologiaan perustuvia älylaseja markkinoille on tulossa.

Vuzix demoaa älylaseiksi (Smart Glasses) kutsumaansa ratkaisua CES-messuilla. Yhtiön mukaan aurinkolaseja muistuttavassa laitteessa on 1,4 millimetrin paksuiset muovilinssit, joista löytyy näyttöteknologian lisäksi pään liikettä tarkkaileva sensorijärjestelmä ja mahdollisuus verkkoyhteyteen. Laitteisiin on mahdollisuus lisätä laajennettuun todellisuuteen liittyviä funktioita ja linssit ovat läpinäkyvät.

Teknologiaan perustuvia tuotteita aiotaan tuoda niin teollisuuden kuin kuluttajienkin saataville ensi kesänä.

1 kommentti

tomi88
tahtoo tuollaiset mutta taitaapi olla liian kalliit mun budjedille....

Tomi Oikari.

Kommentoi uutista