AfterDawn logo

Motorolalta tulossa teknologiaa elektroniikan langattomaan lataamiseen?

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

Motorola on mahdollisesti keksinyt jotakin uutta kulutuselektroniikan langattomaa latausta varten. Tällainen kuva ainakin muodostuu yhtiön PR-osaston YouTubeen lisäämästä Stay Unplugged with Motorola -nimisestä videosta.

Alla olevassa videossa näkyy kodikkaalta vaikuttava talo, jonka sisällä olevalla pöydällä makaa virtajohto. Johto on jostakin syystä kovin murheellisen näköinen, kenties sen takia ettei sitä enää tarvita. Video antaa ymmärtää, että Motorola aikoisi esitellä CES-messuilla langattomaan lataamiseen liittyvää teknologiaa.

Langaton lataaminen ei itsessään ole mikään uusi keksintö, mutta markkinoilla olevat ratkaisut eivät ole menestyneet kaupallisesti kovin hyvin. Ensi viikolla selviää onnistuuko Motorola vihdoin murtamaan jään, vai onko siltäkin luvassa vain jokin kömpelö ratkaisu, jonka rinnalla langalliset laturit vaikuttavat erittäin käteviltä.

Voi tietysti olla niinkin, että Motorola esittelee uutta akkuteknologiaa, jonka avulla esimerkiksi älypuhelimen akkua ei tarvitse ladata läheskään yhtä usein kuin nykyään.

2 KOMMENTTIA

Teknotuuletin1/2

Veikkaisin enemmänkin tuota akkuteknologiaa, tai sitten induktiolatausta.

pekka1239 (vahvistamaton)2/2

Kuulostaa hyvältä pitäisi vielä saada kaikki johdot pois ja verkkovirta langattomaksi. Tesla kyllä jo reilut 100 vuotta sitten teki tekniikan mahdolliseksi, ihme ettei ole jo käytössä yleisesti :P

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT