AfterDawn logo

Kehuttu Transformer Prime saa Android 4.0:n parin viikon päästä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Asuksen viime vuoden lopulla esittelemän Transformer Prime -tabletin Android 4.0 -päivityksen jakelu alkaa tammikuussa. Yhtiö lupaa myös mahdollistaa kuohuntaa herättäneen käynnistyslataimen avaamisen.

Tabletin myynti alkoi eri puolilla maailmaa Android Honeycomb -käyttöjärjestelmällä varustettuna, koska tuoreempi nelosversio ei ehättänyt valmistua tarpeeksi ajoissa. Facebook-sivuillaan yhtiö lupaa aloittaa uusimman Androidin tarjoamisen laitteelle 12. tammikuuta.

Yhtiö pahoittelee viestissään myös laitteen heikkoa GPS-signaalia, joka johtuu laitteen alumiinikuorista. Signaalia ei saada parannettua helposti, minkä takia yhtiö ei aio markkinoida laitteen GPS-ominaisuuksia yhtä näkyvästi.

Samalla Asus kertoi sisällöntuottajien DRM-vaatimusten olleen syynä käyttöjärjestelmän käynnistyslataimen lukitsemiseen. Lukitun käynnistyslataimen vuoksi laitteessa ei pysty suorittamaan räätälöityjä ROM-tiedostoja. Yhtiö kuitenkin kertoi kehittävänsä työkalua, jonka avulla lukitus on mahdollista purkaa.

4 KOMMENTTIA

epii1/4

Koska Prime tulee Suomen markkinoille?

teppoI2/4

Originally posted by epii:

Koska Prime tulee Suomen markkinoille?

Tänään Asuksen viestintä kertoi, että neljännellä viikolla. Kertovat tarkemmin sitten kun tietävät itsekin mikä se päivä on :)

johtaja593/4

Tässähän ei ole eikä tule 3G-yhteyttä, joten kuinka helppoa tuolla on saada yhteys BT/USB kautta Noksun puhelimella?
ja kuinka Divx/Xvid tuki subeilla?

samarit14/4

verkkokauppa ilmotti et siellä olisi asuksen työntekijät vastaamassa primeen liittyvissä kysymyksissä 10.1 9-17
link

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT