Intel lisensoi Inside Securen NFC-teknologioita

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intel lisensoi Inside Securen NFC-teknologioita
Sirujätti Intel on lisensoinut Inside Securen kehittämiä NFC-teknologioita, joita se voi sopimuksena nojalla käyttää tulevaisuudessa omissa tuotteissaan.

Vielä ei ole tarkkaan tiedossa milloin Inteliltä nähdään ensimmäisiä NFC-pohjaisia laitteita, mutta suurimpana käyttökohteena ovat varmasti mobiililaitteet. Sirujätin tiedetään tuovan markkinoille tulevaisuudessa NFC-yhteensopivia Ultrabook-kannettavia, joiden avulla verkko-ostosten sanotaan käyvän kädenkäänteessä.

Inside antoi Intelille oikeuden päästä käsiksi sen MicroRead-, SecuRead- ja Open NFC -ratkaisuihin. Jälkimmäisestä on tullut nopeasti laajasti käytetty avoin NFC-standardi. Inside Secure on tyytyväinen Intelin mukaantulosta, sillä sen ansiosta teknologia saadaan nopeasti yleistymään kuluttajatuotteissa.

Kommentoi uutista