Markkinalähteet: Radeon HD 7900 saapuu 9. tammikuuta

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Markkinalähteet: Radeon HD 7900 saapuu 9. tammikuuta
Turkkilaisen DonanimHaber-sivuston omien lähteiden mukaan AMD:n odotettu Radeon HD 7900 -tuoteperhe julkaistaisiin tammikuun 9. päivä, kertoo TechPowerUp.

AMD:n odotetaan 9. päivä esittelevän ainakin kaksi eri HD 7900 -sarjan ohjainta, jotka ovat todennäköisesti Radeon HD 7950 ja Radeon HD 7970.

Uudet ohjaimet perustuvat 28 nm prosessilla valmistettuun Tahiti-piiriin, jonka ominaisuudet ovat olleet yleinen aihe internetin huhumyllyssä. Tahiti kuitenkin perustuu täysin uuteen arkkitehtuuriin, joka kantaa nimeä Graphics Core Next.

Jos turkkilaisten julkaisemat tiedot pitävät paikkansa, AMD on ajoittamassa julkaisun päivää ennen Las Vegasissa pidettäviä CES-messuja, joiden aikana uudet ohjaimet saatetaan jo nähdä kolmannen osapuolen kokoonpanoissa.

Kommentoi uutista