AfterDawn logo

Samsungilta tulee PC:ksi taittuva tabletti

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Samsung tuo Suomeen Windows 7 -käyttöjärjestelmällä varustetun tabletin, jonka voi halutessaan muuntaa tavalliseksi kannettavaksi tietokoneeksi erillisen näppäimistön ansiosta.

Samsung Slate PC on yhtiön mukaan ensimmäinen 7-sarjan telakoitava Windows-tablettitietokone. Yhtiön mukaan TCO-sertifikaatilla varustettu tabletti on vähävirtainen, mutta yhtä tehokas kuin tavalliset business-kannettavat.

Tabletin 11,6 tuuman kosketusnäyttö on valmistettu PLS-paneelista, jonka resoluutio on 1366x768 pikseliä. Sen 400 kandelan valovoiman sanotaan riittävän ulkokäyttöön aurinkoisellakin säällä. Näyttö on suojattu kestävällä Gorilla Glass -lasilla.

Muita ominaisuuksia ovat Intel Core i5-2467M -suoritin, SIM-korttipaikka 3G-yhteyttä varten, mHDMI- ja USB 2.0 -liitännät, microSD-paikka sekä edestä ja takaa löytyvät kamerat. Paketista löytyy myös Bluetooth-näppäimistö. Parhaimmillaan seitsemän tuntia kestävän tietokoneen hinta ennen veroja on 1299 euroa.

4 KOMMENTTIA

ArttuH5N11/4

Tässähän on sinänsä hyvä idea. Tablettina tuo käy ajantappoon ja vähemmän tuottavaan toimintaan ja on helpommin kuljetettava, mutta jos tuolla pitää oikeasti tehdä jotain, niin sen voi telakoida. Tosin, tablettiin W7 ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

perhana2/4

Voihan tuo olla samsungin ensimmäinen telakoitava windows tabletti... mutta eikös esimerkiksi acerilla ole jo jonkin aikaa ollut acer iconia tab w500
http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/iconia-tab-w500

Ja eiköhän näitä ole muitakin joilta samsung on tämäkin "uutuuden" kopioinut

ep_3/4

Aika suolainen hinta.

samarit14/4

acer iconia w500 on huono laite,koska painaa paljon,vähän tehoa ja huono kosketusnäytttö.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT