Sapphirelta Vid-2X -näyttöadapteri kahden näytön tuella

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Sapphirelta Vid-2X -näyttöadapteri kahden näytön tuella
Näytönohjainvalmistaja Sapphire on julkaissut uusimpana mallistonsa tuotteena Vid-2X -adapterin, jolla voidaan yhdistää kaksi monitoria yhteen näytönohjaimen sisääntuloon.

Vid-2X toimii ilman erillistä ohjelmistoa tai ajureita, ja siihen on mahdollista yhdistää kaksi DVI-monitoria, ja itse adapteri kytketään Thunderbolt, DisplayPort tai Dual-Link DVI -kaapelilla tietokoneeseen.

Adapteri helpottanee erityisesti kannettavien käyttäjiä, jotka haluavat kytkeä kannettavan useampaan näyttöön. Adapteri tarjoaa myös Eyefinity-käyttäjille enemmän vaihtoehtoja näyttöjen kytkentään. AMD on jo aiemmin esitellyt kuinka yhden DisplayPort-liitännän kautta voitaisiin linkittää useampia monitoreja, mutta sen ehdottamia MST-hubeja ei ole kuitenkaan markkinoilla näkynyt.

Sapphire tarjoaa kahta mallia, Thunderbolt-liitännällä sekä Dual-Link DVI:llä. Lisäksi laite vaatii erillisen mini-USB-virtajohdon josta se saa tarvitsemansa virran. Suositushintaa Sapphiren Vid-2X -adapterilla on hulppeat 179 dollaria.

2 kommenttia

Teknotuuletin
Niin peilaako tämä saman kuvan vai laajentaako työpöydän?
Eriol
Molemmat pitäisi olla mahdollista.

Kommentoi uutista