Suorituskykytestissä Elder Scrolls V: Skyrim

Kirjoittaja Panu Roivas,

Suorituskykytestissä Elder Scrolls V: Skyrim
Tom's Hardwaren testissä on tällä kertaa syksyn odotetuin roolipeli, Elder Scrolls V: Skyrim. Testissä otetaan selvää mitä uutta Skyrim tuo tullessaan grafiikkarintamalla, ja minkälainen kokoonpano riittää sen pelaamiseen eri asetuksilla.

Aikanaan Morrowind ja Oblivion olivat merkkipaaluja graafiselta anniltaan ja maailmansa laajuudelta, mutta entäs Skyrim? Ovat konsolit tehneet tepposet ja pysäyttäneet kehityksen tällä rintamalla? Skyrim on optimoitu toimimaan laajalla skaalalla erilaisia kokoonpanoja, mutta sen graafinen anti jättää välillä toivomisen varaa varsinkin niille, jotka ovat panostaneet tehokkaaseen kokoonpanoon.

Artikkelissa testaamme Skyrimiä budjettitason näytönohjaimista lähtien aina SLI-tehokokoonpanoon saakka. Lisäksi tarkastelun alla on kuvanlaatu eri anti-aliasointiasetuksilla sekä suorittimen vaikutus pelattavuuteen.

Suorituskykytestissä Elder Scrolls V: Skyrim

Kommentoi uutista