Galaxyltä GeForce GTX 580 kolmen näytön tuella

Kirjoittaja Panu Roivas,

Galaxyltä GeForce GTX 580 kolmen näytön tuella
AMD:n näytönohjainten etuna on parin viimeisen sukupolven aikana ollut Eyefinity-tuki kolmelle tai useammalle näytölle yhden kortin kautta, kun taas Nvidia on vaatinut kahta GeForcea SLI:ssä kolmen näytön tukea varten. Galaxy on kuitenkin tuomassa asiaan korjauksen julkaisemalla GeForce GTX 580 -näytönohjaimen, joka tukee kolmen näytön Nvidia Surroundia ilman SLI:tä.

Rautasivusto [H]ard OCP on saanut käsiinsä kuvia Galaxyn tulevasta GeForce GTX 580 -näytönohjaimesta, joka tukee kolmea 1080p-resoluutiolla toimivaan näyttöä Surround-konfiguraatiossa. Kortin liitäntöinä toimii kolme mini-HDMI-liitintä sekä täysikokoinen Display-Port-liitin.

Surround-tuen lisäksi Galaxy on varustanut kortin kolmen 80 mm tuulettimen erikoisjäähdytyksellä ja LED-valaistuksella, ja sen mukana tulee Galaxyn oma EZY-asetusohjelmisto. Kortin tarkemmasta julkaisuajankohdasta ei ole tietoa, mutta sen lienee parempi tulla ajoissa sillä AMD:n ja Nvidian odotetaan julkaisevan uuden sukupolven näytönohjaimet ensi vuoden alkupuolella. Euroopassa Galaxyn kortteja myydään KFA2-brändin alla.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 1 17.1.2017 13:45 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille