AMD ei paljastanut vielä Project WIN -strategian sisältöä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

AMD ei paljastanut vielä Project WIN -strategian sisältöä
AMD:n kerrottiin viime viikolla suunnittelevan irtisanomisia, joiden piiriin kuuluu noin 10 prosenttia sen työntekijöistä. Lisäksi yhtiön kerrottiin tiedottavan Project WINiksi ristitystä uudesta strategiasta tällä viikolla.

AMD:n toimitusjohtaja Rory Read ja muu johtoporras on ilmeisesti tiedottanut työntekijöilleen yhtiön uudesta strategiasta, mutta julkisuudelle sitä ei haluta vielä paljastaa. X-bit Labsin mukaan Project WIN -strategiasta kerrotaan tarkempia yksityiskohtia todennäköisesti vasta helmikuussa.

Sivuston aiemmin saamien tietojen mukaan yhtiön vähävirtaisissa prosessoreissa käyttämälle Bobcat-arkkitehtuurille tullaan antamaan ennakoitua suurempi rooli. AMD saattaa jatkossa painottaa enemmän mobiililaitteille (esimerkiksi tabletit) tarkoitettuja ratkaisuja tuotemallistossaan. Uutisoimme aiemmin myös huhusta, jonka mukaan AMD suunnittelisi kilpailijaa Intelin Ultrabook-konseptille.

Ylemmän teholuokan suorittimien osalta strategia on vielä tuntematon.

Kommentoi uutista