Kuusiytimiset Sandy Bridge-E-sirut hinnoiteltiin Britti-kaupassa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Kuusiytimiset Sandy Bridge-E-sirut hinnoiteltiin Britti-kaupassa
Brittiläinen jälleenmyyjä on listannut sivuillaan Intelin kahden Sandy Bridge-E-sarjan prosessorin hinnat. Sivuilla mainitaan SNB-E-sarjan huippumallin Core i7-3960X:n ja kerroinlukottoman K-sarjan Core i7-3930K:n myyntihinnat.

Intelin huippumallien hinnat vastaavat odotuksia ainakin niiltä osin, että maksimaalista tehoa etsivä ei pääse halvalla. Sarjan huippumallin hinta on veroineen 850,79 puntaa eli noin 994 euroa. Kerroinlukottoman K-sarjan edustajan hinta on hieman kohtuullisempi 558 euroa.

Ensimmäisten jälleenmyyjien pyytämät hinnat tuskin kuitenkaan edustavat pidempiaikaista hintatasoa ja ylimääräinen ilma pudonnee pois pian virallisen julkaisun jälkeen.

Sandy Bridge-E-sarjan julkaisun odotetaan tapahtuvan ensi viikolla.

Kommentoi uutista