Uusi artikkeli: Nvidian uusi 3D Vision 2 vastaan AMD:n HD3D

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Nvidian uusi 3D Vision 2 vastaan AMD:n HD3D
Julkaisimme muutama viikko takaperin edellisen stereoskooppista pelaamista käsittelevän artikkelin, jossa painopiste oli lähinnä pelien kuvanlaadussa ja 3D-efektin toimivuudessa. Edellisessä artikkelisssa lupasimme, että myös eri tekniikoiden suorituskyky tullaan testaamaan.

Tässä artikkelissa käydään läpi millainen näytönohjain on riittävä stereoskooppiseen pelaamiseen ja onko kilpailevilla tekniikoilla eroa suorituskyvyssä. Lisäksi Nvidia päivitti äskettäin 3D Vision -tekniikkansa uuteen versioon, joka muun muassa parantaa lasien valovoimaa sekä tuo uusia ominaisuuksia sertifioituihin näyttöihin. Testaamme parantaako uusi versio aiemman tekniikan ongelmia.

3D Vision -tekniikan testinäyttönä toimii Asuksen 27 tuuman kokoinen VG278 ja HD3D-tekniikkaa testataan Samsungin S23A750D-näytön avulla.

Nvidian uusi 3D Vision 2 vastaan AMD:n HD3D

Kommentoi uutista