Acerin kohtuuhintainen Iconia Tab A200 -tabletti kuvissa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Acerin kohtuuhintainen Iconia Tab A200 -tabletti kuvissa
PC-valmistajana tunnettu Acer aikoo laajentaa tablet-mallistoaan lähiaikoina uudella Iconia Tab A200 -taulutietokoneella. Laitteen olemassaolosta ei ollut tietoa ennen kuin Pocket-Droid julkaisi siitä löytämänsä kuvan.

Nimensä mukaisesti uudesta Iconiasta löytyy Android-käyttöjärjestelmä ja sen odotetaan sijoittuvan koon sekä hinnan puolesta Iconia Tab A500:n (10,1") ja Tab A100:n (7") välimaastoon. Paljastuneesta Bluetooth-sertifikaatista ei valitettavasti ilmennyt tietoa, mutta edellisen päätelmän perusteella kyseessä on 8,9-tuumainen tabletti.

Android-versiosta tai käytetystä järjestelmämikropiiristä ei ole myöskään tietoa. Laitteessa tuskin on vielä Ice Cream Sandwichiä, joten todennäköisin valinta on Honeycomb 3.2.

Kommentoi uutista