AfterDawn logo

Motorolan Xoom 2 julkaistiin virallisesti - tulossa kahtena versiona

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Motorolan alkuviikosta nettiin lipsahtanut toisen sukupolven Xoom-tabletti on nyt julkaistu myös virallisesti. Xoom 2:sta on tulossa kaksi eri versiota, joita erottaa toisistaan vain ruudun koko. Xoom 2 on edellisen mallin tapaan 10,1 tuuman kokoinen ja Xoom 2 Media Edition on paremmin käteen sopiva 8,2 tuumaa.

Kuten aiemmin kävi ilmi, laitteita vauhdittaa 1,2 GHz:n tuplaydinprosessori. Todennäköisesti riittävästä potkusta huolimatta Motorolan uutuudet eivät pärjää Asuksen pian saapuvalle Transformer Prime -tabletille, joka perustuu Nvidian neliytimiseen Tegra 3 -piiriin. Muut ominaisuudet vastaavat paljolti yleistä tasoa. Muistia on 1 GB, tallennustilaa 16 GB ja käyttöjärjestelmänä ainakin toistaiseksi Android 3.2 Honeycomb.


Suurimmat muutokset ovat tapahtuneet ulkoasussa. Laitteita on nykytrendin mukaan saatu ohennettua vajaan 9 mm paksuisiksi ja kulmat on pyöristetty "helpommin käteen sopiviksi", mikä tuo väistämättä mieleen Nokian N8-mallissa aloittaman muotoilun.

Isompi laite tukee kosketuksen lisäksi ohjausta myös stylus-kynällä, kuten HTC:n aiempi Flyer ja Samsungin uutukainen Note.

Aiemman vuodon perusteella ainakin pienempi Media Edition -malli on Englannissa hinnoiteltu halvimmillaan iPadin viitoittamaan 399 euron hintaluokkaan. Tarkempaa tietoa Suomen julkaisusta ei ole olemassa.


1 KOMMENTTI

Tnoi1/1

Tuo laitehan on ihan peräristä.. Tulee floppaamaan yhtä pahasti kuin ekakin "xoom".

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT