Asus julkaisee Windows 8 -tabletteja ensi vuoden heinä-syyskuussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asus julkaisee Windows 8 -tabletteja ensi vuoden heinä-syyskuussa
Asus kertoi taannoin yhtiön kolmannen kvartaalin tuloksen, mutta paljasti samalla aikovansa julkaista ensimmäiset Windows 8 -tabletit vuoden kuluttua (PDF, s. 31).

Kovalevykriisissä painivalta taiwanilaisyhtiöltä on tulossa ainakin kaksi Eee Pad -mallistoon kuuluvaa Windows 8 -laitetta ensi vuoden heinä-syyskuussa. Diassaan yhtiö varmensi samalla käyttöjärjestelmän julkaisuajankohdan, jonka on huhuttu aiemmin olevan joskus syksyllä.

Diassa näkyy myös, että Asus julkaisee kaksi Android-pohjaista Eee Pad -laitetta ensi vuoden alussa. Varteenotettavimmat laitteet ovat PadFone sekä Transformer Prime. Jälkimmäisen esittelytilaisuus on 9. marraskuuta.

Kommentoi uutista