AMD julkaisi Catalyst 11.10 WHQL -ajurit

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD julkaisi Catalyst 11.10 WHQL -ajurit
AMD julkaisi viime yönä virallisen version Catalyst 11.10 -ajuripaketista. Suuri osa uuden version ominaisuuksista on ollut käytettävissä jo aiemmin beta-tason hotfix-pakettien muodossa. Edellisestä vakaasta versiosta päivittäville on kuitenkin luvassa suorituskykyparannuksia erityisesti viime viikolla julkaistuun Battlefield 3 -peliin sekä korjauksia Rage-pelin ongelmiin.

Suorituskykyparannusten lisäksi ajurit tuovat mukanaan tuen 5x1-kokoisille Eyefinity-kokoonpanoille, kun käytössä on Radeon HD 5000 - tai 6000-sarjan kortti. 6000-sarjan korteille enimmäisresoluutio on nostettu 16000x16000-tasolle DirectX 11 -sovelluksia käyttäessä.

Myös paketin mukana tuleviin sovelluksiin on tehty käyttöliittymämuutoksia.

Tarkemmat tiedot päivityksen sisällöstä ja korjatuista ongelmista voi tarkistaa ajureiden julkaisutiedoista ja ajurit voi ladata Download.fi-palvelusta:
Windows 7 / Vista 32-bit, Windows 7 / Vista 64-bit | Windows XP 32-bit, Windows XP 64-bit

Kommentoi uutista