HP ei luovu maailman suurimmasta PC-bisneksestä

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

HP ei luovu maailman suurimmasta PC-bisneksestä
Hewlett-Packard kertoi elokuun lopulla, että se suunnittelee PC-bisneksestä luopumista. Toimitusjohtajan vaihdoksen myötä yhtiö on tullut toisiin ajatuksiin, sillä se ilmoitti pitävänsä Personal Systems Group -osaston itsellään.

Tiedotteen mukaan HP arvioi eriyttämisen strategiset ja taloudelliset vaikutukset, minkä seurauksena se tuli siihen lopputulokseen, että on kaikkien osapuolien kannalta järkevämpää pitää maailman suurin PC-bisnes HP:n omissa käsissä.

Mobiililaitteiden kohdalla muutosta ei ole tapahtunut, joten yhtiö luopuu älypuhelimien ja webOS-tablettien valmistamisesta aiempien suunnitelmiensa mukaisesti. HP yritti tunkea puhelinmarkkinoille ostamalla vuonna 2010 Palmin 1,2 miljardilla eurolla.

1 kommentti

Bluejack
Voi,voi haaveilin jo jotta dell haalii mokaman pois ..

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 3 13.5.2017 19:24 Kannettavat tietokoneet
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille