SandForce saa uuden omistajan

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

SandForce saa uuden omistajan
Elektroniikkayhtiö LSI kertoi sopineensa SSD-asemien ohjainpiireistä tunnetun SandForcen ostamisesta. Kauppahinnaksi ilmoitettiin 322 miljoonaa dollaria, jonka lisäksi LSI maksaa 48 miljoonaa dollaria yhtiön työntekijöiden hallussa olevista markkinainstrumenteista.

SandForcen ohjainpiirit ovat tunnettuja suorituskyvystään, mutta viime aikoina ne ovat saaneet osakseen myös ikävämpää julkisuutta. Joissain tapauksissa yhtiön toisen sukupolven piireihin perustavat SSD-asemat ovat aiheuttaneet BSOD-ongelmia. Nyt ongelmat pitäisi olla ratkaistu.

Edelliseen liittyen SandForce on etsinyt itselleen ostajakandidaattia, jotta se saisi tarvittavan kapasiteetin ja osaamisen tuotteidensa testaamiseen. LSI:llä on entuudestaan toimintaa tallennusjärjestelmissä ja se haluaa laajentua flash-muisteihin, jotka tekevät läpimurtoa palvelimissa.

Kaupan odotetaan toteutuvan ensi vuoden alussa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 3 13.5.2017 19:24 Kannettavat tietokoneet
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille