AMD uskoo Windows 8:n parantavan Bulldozerin suorituskykyä

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

AMD uskoo Windows 8:n parantavan Bulldozerin suorituskykyä
AMD:n uudet Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvat FX-prosessorit eivät onnistuneet vakuuttamaan suorituskyvyllään ja aiheuttivat sen vuoksi suuren pettymyksen. Sirujätti uskoo suorituskyvyn nousevan vielä tästä kunhan Microsoft saa Windows 8:n markkinoille.

Uuden Windows 8:n pitäisi olla paremmin optimoitu moniydinprosessoreille kuin Windows 7. Pelitesteissä parannusta voi tulla parhaimmillaan kymmenisen prosenttia (Left 4 Dead 2). Pelastajaksi uudesta käyttöjärjestelmästä ei kuitenkaan ole, sillä yleisesti parannus on vaatimattomampaa, kahdesta neljään prosenttia, ja myös Intel tulee varmasti hyötymään optimoinneista. Suorituskyvyn nousu johtuu Windows 8:n ajastinkomponentista, joka on suunniteltu moniydinsuorittimille.

Lisää tietoa uusista Bulldozer-pohjaisista suorittimista löytyy Tom's Hardwaren uudesta artikkelista.

2 kommenttia

jvph76
Ei auta tekohengitys ei. Kun vika on automaatisen suunnittelun softan käytössä ( ent AMD insinöörin haastattelun mukaan autosoftien käyttö sirusuunnittelussa teki bulldozereista 20% huonompia kuin "käsin" suunnitellut ) ..Ja Globalfoundriesin ongelmat 32nm prosessissa oli piste iin päälle flopin suhteen. Toivottavasti AMD saa tuotantonsa takaisin "käsityön" piiriin ja itse tuotannon TSMC.lle.

FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100

Diazzi
4% parannus. Huimaa. Core-sarjalaiset on lyöty.

Kommentoi uutista