Nvidia päivittää 3D Visionin

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Nvidia päivittää 3D Visionin
Nvidia on julkaissut uudet 3D Vision 2 -lasit, ja tulossa on myös 3D Vision -monitoreja, jotka ovat entistä kirkkaampia.

Alkuperäiset lasit tehtiin kovamuovista, ja ne käyttävät aktiivisulkijatekniikkaa, minkä myötä monitorin kuva tummuu selvästi. Uudet lasit eivät muuta käytettyä tekniikkaa, mutta linssien kokoa on suurennettu 20 prosenttia, ja ne on suunniteltu estämään sivuilta tulevaa valoa paremmin. Kehykset on valmistettu entistä pehmeämmästä komposiittimateriaalista, jonka pitäisi olla mukavemman tuntuinen.Uusien lasien lisäksi uudet 3D Visionia tukeavat monitorit tulevat käyttämään 3D LightBoost-teknologiaa, jonka pitäisi mahdollistaa jopa kaksi kertaa kirkkaamman kuvan verrattuna aikaisempaan. Kirkkauden ohella Nvidia listaa myös parantuneen värien laadun ja vähentyneen 3D-haamuefektin. Uudet ja vanhat lasit ovat yhteensopivia kaikkien 3D Vision -näyttöjen kanssa riippumatta 3D LightBoost-tekniikasta.

Ensimmäinen 3D LightBoost -näyttö on ASUS VG278H, 27-tuumainen 1080p-näyttö jossa on HDMI 1.4- ja Dual-link DVI -liitännät. Kanadalainen Hardware Canucks on tehnyt ensimmäisenä arvostelun Nvidian uusista laseista.

1 kommentti

Dwnldz_5
Haamuefektin vähennys on tervetullut uudistus, mutta valon lisäyksestä en juuri välitä. Se kyllä vähenee, mutta asetuksista voi vääntää lisää tarvittaessa.

Isompi näyttö kelpaa ilman resoluution nousua, saa nähdä paljonko komistukselle tulee hintaa. Veikkaan kuitenkin, että liikaa minulle.


Kommentoi uutista