Buffalalolta ulkoinen kiintolevy DLNA-tuella

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Buffalalolta ulkoinen kiintolevy DLNA-tuella
Buffalo on julkaissut uuden ulkoisen kiintolevyn, joka 3 TB tallennuskapasiteetistaan huolimatta tukee myös vanhempia DLNA-laiteita. Vanhemmissa DLNA-standardia tukevissa laitteissa massamuistilaitteiden koko on rajoitettu joka 1 TB tai 2 TB asemiin.

Buffalo ratkaisee ongelman sijoittamalla HD-ALCTU2/V -nimisen aseman etupaneelin kytkimen, jolla ensimmäisen partition kokoa saadaan rajoitettua kolmesta teratavusta yhteen tai kahteen teratavuun. Loppu tila ei suinkaan katoa tavoittamattomiin, vaan se jaetaan loogisiin partitioihin.

Aseman etupuolella on partition kokoa säätelevän kytkimen lisäksi merkkivalot ja takapuolelta löytyy virtaliitin sekä USB 2.0 -liitäntä. Buffalo ei ole kertonut aseman hintaa tai koska asema tule myyntiin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 3 13.5.2017 19:24 Kannettavat tietokoneet
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille