Ubuntu 11.10 julkaistu

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Ubuntu 11.10 julkaistu
Canonical on julkaissut Ubuntu 11.10 Oneiric Ocelotin lopullisen version. Suurimpana muutoksena on päivityksiä kritisoituun Unity-käyttöliittymään, joka lisättiin Ubuntuun 11.04-versiossa.

Päivityksen myötä Ubuntu siiryy käyttämään versiota 3.0 Linux kernelistä. Vanha Evolution-sähköpostisovellus korvataan Mozilla Thunderbirdillä. Sovelluskehittäjät voivat jatkossa myydä ohjelmistojaan Ubuntu Software Center -kauppasovelluksen kautta.

Tarjolla on 32- ja 64-bittiset versiot, ja myös Kubuntu ja Xubuntu -porttaukset on päivitetty. Unenomaisen oselotin seuraaja on versio 12.04 "Precise Pangolin", joka tulee olemaan Ubuntun LTS-julkaisu, jota tuetaan kolme vuotta julkaisun jälkeen.

Ubuntu 11.10 -lataussivut

1 kommentti

samarit1
lataukseen -->

Kommentoi uutista