16 vinkkiä oman yksityisyyden suojaamiseen netissä

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

16 vinkkiä oman yksityisyyden suojaamiseen netissä
Internet erinomainen tapa pitää yhteyttä toisiin ihmisiin. Netissä surfatessa tulee kuitenkin väistämättä jättäneeksi jälkiä, jotka voivat tulla väärien ihmisten tietoon. Toisten kyttääminen on myös Internet-ajalla mahdottoman helppoa, joten oman yksityisyyden varjelemiseen kannattaa panostaa.

Tom's Guide on kerännyt 16 vinkin kokoelman, joiden avulla omaa yksityisyyttä saa varjeltua Internetissä. Neuvoista löytyy niin tietokoneohjelmia kuin verkkoselaimiin asennettavia lisäosiakin, joiden avulla omat tiedot saa pidettyä omina.

Googlen Chromen käyttäjille löytyy muiden muassa Facebook Disconnect -laajennus, joka estää nettisivuilla olevien Facebook-integraatioiden toiminnan. Vinkeistä löytyy myös TOR-järjestelmä, jonka avulla netissä pystyy selaamaan täysin anonyymisti.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille