AfterDawn logo

Asuksen LGA 2011 -kantainen P9X79 Deluxe kuvissa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Intelin LGA 2011 -kantaiset tehokäyttäjille tarkoitetut Sandy Bridge E -suorittimet eivät ole vielä tulleet markkinoille, mutta Asuksen niille tarkoitettu emolevy on kuitenkin päässyt jo kuviin.

P9X79 Deluxe -nimeä totteleva ylemmän hintaluokan emolevy ei kuva-analyysin perusteella tarjoa mitään kovin poikkeuksellista. Neljän PCIe x16 -kokoluokan liittimen (joista kaksi toimii täydellä nopeudella) ohella emolevy tarjoaa kaksi PCIe x1 -laajennuskorttipaikkaa. SLI- ja CrossFireX-tuet sekä SSD caching kuuluvat varusteluun. DIMM-muistipaikkoja on yhteensä kahdeksan kappaletta, molemmilla puolilla prosessoria neljä.

SATA-portteja on yhteensä kahdeksan, joista puolet on SATA 6 Gbps -liittimiä. Takapaneelista löytyy 7.1-äänikortin audioliittimet, S/PDIF, kaksi eSATA-paikkaa, kaksi gigabitin Ethernet-liitintä ja kaksi USB 3.0 -porttia. USB 3.0 -paikkoja saa vielä kaksi kappaletta lisää emolevyn header-paikan ansiosta.


Sandy Bridge E -suorittimet julkaistaneen 15. marraskuuta. Emolevyn hinta ei ole vielä paljastunut. (Kuvat: Xfastest.com)


1 KOMMENTTI

johtaja591/1

Saattaa olla emolla hintaa, mutta tuskin yhtään x79 emoa on tulossa budjetti-hintaluokkaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT