AMD:ltä nestejäähdytyssetti FX-suorittimille

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD:ltä nestejäähdytyssetti FX-suorittimille
AMD:n huhuttiin julkaisevan uusien FX-sarjan prosessorien myötä niille sopivan nestejäähdytyssetin, ja huhut ovat ilmeisesti olleet tällä kertaa oikeassa, sillä nyt verkkoon on tarttunut kuvia itse tuotteesta.

Xfastest-sivuston julkaisemissa kuvissa esitellään AMD:n nestejäähdytintä, joka vaikuttaa hyvin samankaltaiselta kuin nykyiset Antecin ja Corsairin valmisnestejäähdyttimet, ja kyseessä saattaakin olla alunperin Antecin valmistama tuote. Myös Inteliltä on tulossa oma vastaavanlainen valmissetti Sandy Bridge E -suorittimien julkaisun myötä.

AMD:n pakkauksen mukaan nestejäähdytyssetissä on taipuvat putket, kaksi hiljaista ja tehokasta säädettävää 120 mm PWM-tuuletinta sekä kirkas säädettävä RGB-LED. Nestejäähdytyssetin hinnasta tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta oletettavasti se tulee tarjolle FX-sarjan julkaisun yhteydessä ja hinta liikkunee Antecin, Corsairin ja Intelin vastaavien tuotteiden lähimaastossa, eli alle 100 eurossa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Edullinen peliläppäri 2 31.3.2017 10:20 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille