AMD:ltä nestejäähdytyssetti FX-suorittimille

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD:ltä nestejäähdytyssetti FX-suorittimille
AMD:n huhuttiin julkaisevan uusien FX-sarjan prosessorien myötä niille sopivan nestejäähdytyssetin, ja huhut ovat ilmeisesti olleet tällä kertaa oikeassa, sillä nyt verkkoon on tarttunut kuvia itse tuotteesta.

Xfastest-sivuston julkaisemissa kuvissa esitellään AMD:n nestejäähdytintä, joka vaikuttaa hyvin samankaltaiselta kuin nykyiset Antecin ja Corsairin valmisnestejäähdyttimet, ja kyseessä saattaakin olla alunperin Antecin valmistama tuote. Myös Inteliltä on tulossa oma vastaavanlainen valmissetti Sandy Bridge E -suorittimien julkaisun myötä.

AMD:n pakkauksen mukaan nestejäähdytyssetissä on taipuvat putket, kaksi hiljaista ja tehokasta säädettävää 120 mm PWM-tuuletinta sekä kirkas säädettävä RGB-LED. Nestejäähdytyssetin hinnasta tai julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta oletettavasti se tulee tarjolle FX-sarjan julkaisun yhteydessä ja hinta liikkunee Antecin, Corsairin ja Intelin vastaavien tuotteiden lähimaastossa, eli alle 100 eurossa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Norton Security uusin versio ei blockkaa kuin exe tiedostoja 2 1.7.2016 18:37 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille