Nvidian beta-ajureista paljastui 600-sarjan ohjaimia

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Nvidian beta-ajureista paljastui 600-sarjan ohjaimia
Nvidian tuoreimmat beta-ajurit paljastavat tulevien GeForce 600 -sarjan ohjainten mallimerkintöjä. Ajuritiedostot vahvistavat kahden mobiilimallin nimet. Tulevien mobiilimallien epäillään perustuvan GK107-grafiikkapiiriin.

Nvidia ForceWare 285 -ajrueista löytyy maininta GeForce 610M - ja GeForce GT 630M -näytönohjaimista. M-merkinnän perusteella kyseessä ovat mobiilimallit. Nvidian ennustettiin aloittavan uusien 28 nm tekniikkaan perutuvien Kepler-piirien tuotannon nimenomaan halvemman hintaluokan mobiilimalleista.

Nvidia aikoo valmistaa ensimmäiset Kepler-piirien kokeilukappaleet vielä tämän vuoden puolella. Yleiset arviot varsinaisten tuotteiden julkaisusta kuitenkin vaihtelevat ensi vuoden tammikuusta aina toisen vuosineljänneksen loppuun.

Kommentoi uutista