AMD julkaisi optimoidut ajurit Ragelle: FPS puolittui

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD julkaisi optimoidut ajurit Ragelle: FPS puolittui
Sarjassamme melkein onnistuneita ajurijulkaisuja, AMD on tuonut uudet Rage Performance -ajurit Id Softwaren eilen Yhdysvalloissa julkaisemalle Rage-pelille, mutta AMD:n mukaan ensimmäinen ajuriversio osoittautui vialliseksi.

Doomin ja Quaken luoja id Software julkaisi eilen ensimmäisen uutta id Tech 5 -pelimoottoria käyttävän Rage-pelin. Valitettavasti AMD:n käyttäjät ovat joutuneet taistelemaan ajuriongelmien kanssa, sillä AMD:n julkaisema optimoitu ajuri pitikin sisällään vanhentuneita OpenGL-tiedostoja, minkä myötä pelin ruudunpäivitys puolittui ja pelissä esiintyi paljon grafiikka-artifakteja.

AMD on nyt kuitenkin päivittänyt korjatut ajurit sivuilleen, eli niiden pitäisi olla kunnossa Suomen julkaisun aikaan. Ajurit antavat suorituskykyparannuksia AMD:n 4000-, 5000- ja 6000-sarjan korteille. AMD:n Rage-ajureissa ei ole vastikään julkaistuja Battlefield 3 beta-optimointeja, joten ajurit kannattaa asentaa riippuen siitä kumpaa peliä pelaa. AMD pyrkii julkaisemaan yhdistetyt ajurit lokakuun lopulla.

Kommentoi uutista