AMD:lta syyskuun WHQL-hyväksytyt Catalyst-ajurit

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:lta syyskuun WHQL-hyväksytyt Catalyst-ajurit
AMD julkaisi jo toiset ajurit muutaman päivän sisään, kun syyskuun virallinen WHQL-sertifioitu ajuripaketti tuli ladattavaksi. Catalyst 11.9 WHQL on siis vanhempaa versiota, kuin aiemmin julkaistu esiversio ensi kuun 11.10-ajureista.

Uusimman virallisen version suurin muutos on tuki AMD:n HD 3D -tekniikalle myös Display Port -liitäntään perustuvien 3D-näyttöjen osalta. DP-liitäntä löytyy esimerkiksi Samsungin 750- ja 950-sarjojen 3D-näytöistä.

3D-näyttöjen laajentuneen tuen lisäksi mukana tulee perinteiseen tapaan läjä korjauksia useisiin peleihin. Tarkan muutoslistan voi tarkistaa AMD:n sivuilta.

Ajurit voi ladata Download.fi-palvelusta: Windows XP 32-bit / 64-bit | Windows Vista & 7 32-bit / 64-bit

Kommentoi uutista