AMD:n tuotejohtaja jätti yhtiön

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n tuotejohtaja jätti yhtiön
AMD on ilmoittanut, että yhtiön tuotejohtaja Rick Bergman on eronnut yhtiön palveluksesta ja aikoo tulevaisuudessa keskittyä uusiin haasteisiin. AMD:n johtoryhmä hakee uutta muotoaan, kun yhtiö palkkasi vasta vajaa kuukausi sitten uuden toimitusjohtajan.

Tuore Lenovolta siirtynyt toimitusjohtaja Rory Read ottaakin Bergmanin paikan väliaikaisesti hoitaakseen. Tuotejohtajana Bergman on vastannut esimerkiksi AMD:n hyvin sujuneista Fusion-prosessoreiden julkaisuista. Bergman saapui AMD:lle ATI-kauppojen yhteydessä ja hänen ansionaan pidetään ATI:n nostamista varteenotettavaksi kilpailijaksi näytönohjainmarkkinoilla.AMD:ltä ei kerrottu tarkemmin Bergmanin lähtöön johtaneista syistä, mutta yhtiö vihjaisi, että asiaan tullaan vielä palaamaan lähitulevaisuudessa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille