AfterDawn logo

Windows 8 -tabletteja kaupitellaan tuhansilla dollareilla eBayssa

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Microsoftin kehittäjille BUILD-konferenssissa jakamia Windows 8 -tabletteja on ilmestynyt myyntiin eBay-sivustolle. Laitteita jaeltiin tapahtumassa 5000 kappaletta ja prototyyppilaitteiden hinta on muodostunut korkeaksi.

Nopealla vilkaisulla laitteita on myynnissä useita kappaleita ja hinta on vähintään 2000 dollaria. Parhaimmillaan täysin käyttämättömästä laitteesta saa pulittaa jopa 2700 dollaria.

Kehittäjille jaetut tablet-laitteet ovat Samsungin valmistamia ja ne perustuvat paljolti aiemmin julkaistuun Series 7 -sarjan Windows-tablettiin. Kehittäjälaitteista löytyy kuitenkin muutamia herkkuja, joita Samsungin alkuperäisestä laitteesta puuttuu. Laitteisiin on lisätty muun muassa NFC-tuki sekä useampia sensoreita kuten gyroskooppi. Lisäksi pakettiin kuuluu 12 kuukauden ilmainen 3G-yhteys AT&T operaattorin verkossa.


Windows 8 -käyttöjärjestelmästä ja vaikkapa Metro-tyylin sopivuudesta hiirikäyttöön voi keskustella Hardware.fi:n Windows 8:lle omistetulla keskustelualueella.

2 KOMMENTTIA

ArttuH5N11/2

Toivottavasti eivät saavu kauppaan tuolla hinnalla ;D

taLeksa2/2

windowssit on aina menny sillä hyvä, paska, hyvä, paska-kuviolla ja windows 8 näyttäs olevan taas hyvän seiskan jälkeen se paska edition. Ihan sama millä hinnalla myyvät niin en osata, varsinkaan tablettia!

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT