AfterDawn logo

Intelin uusi Core i7-2700K toimii 3,5 GHz:n taajuudella

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Intel aikoo pian julkaista ensimmäisen päivityksen Sandy Bridge -sarjan nopeimpaan päähän, kun markkinoille saapuu kerroinlukitsematon Core i7-2700K. Tieto uudesta prosessorista vuoti nettiin jo aiemmin, mutta nyt emolevyvalmistaja Biostar vahvisti tulevan huippumallin kellotaajuudeksi 3,5 GHz.

Core i7-2700K tulee korvaamaan edellisen huippumallin 2600K:n, joka toimii hieman hitaammalla 3,4 GHz:n taajuudella.

Tieto tulevasta päivityksestä paljastui alun perin Intelin omista tiedostoista, mutta tulevan mallin hinnoittelu on vielä hämärän peitossa. Intelin tapana on kuitenkin julkaista korvaavat mallit samaan hintaluokkaan niiden edeltäjien kanssa, joten 2700K:n hinta asettunee 2600K:n 317 dollarin julkaisuhinnan lähettyville.

2700K tulee saapuessaan olemaan nopein Sandy Bridge -sarjan prosessorimalli ja kolmas kerroinlukitsematon K-sarjan prosessori. Julkaisun odotetaan tapahtuvan vuoden viimeisen neljänneksen aikana.

3 KOMMENTTIA

Tnoi1/3

aika turha

Jehabi2/3

sanoo i7 2600k omistaja? :DDD kateellisen panettelua

Tnoi3/3

sanoo amd sempronin omistaja? :DDD kateellisen perseilyä

Käytännössähän tuo on varmaan sama prosessori kun 2600k, mutta vakio kellotaajuutta on nostettu hiukan. Kyllähän se 2600k jo pelkästään kerrointa nostamalla kellottuu niin paljon että tuo 0,1GHz ns. tehdaslisäys on yhtä tyhjän kanssa. Ja kellotettuna molemmat varman menevät sinne samoihin lukemiin. No mutta antaa heidän "päivitellä" tuotteitaan. Eipä siitä mitään haittaakaan ole.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT