Fusion Garage pudotti Grid 10:n hintaa reippaasti

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (2)

Fusion Garage pudotti Grid 10:n hintaa reippaasti
Ison luokan viraali-ilmiön Grid 10 -tabletin julkaisusta tehnyt Fusion Garage on leikannut taulutietokoneensa suositushintaa 200 dollarilla. Samalla laitteen julkaisua venytetään Yhdysvalloissa muutama viikko myöhemmäksi.

Grid 10:n (Wi-Fi-versio) suositushinta on painunut vain 299 dollariin, mikä yhtiön mukaan tarkoittaa markkinoiden parhainta suorituskyky-hinta-suhdetta. Tarkkaa syytä hinnanleikkuulle ei kerrottu, mutta sen sanotaan olevan ODM-partnereiden kanssa käytyjen pitkällisten keskustelujen tulosta.

Myöhästymisen kerrotaan olevan Adoben uuden Flash-version julkaisun syytä, koska se vaatii uuden sertifiointiprosessin. Myöhästyminen ei kuitenkaan koske Eurooppa, jossa tabletti saadaan julkaistua ajallaan eli tällä viikolla.

Tabletti sisältää 10-tuumaisen ja 1366x768 pikselin kosketusnäytön. Uudenlaista GridOS-käyttöjärjestelmää pyörittää Nvidian Tegra 2 -alusta. Tabletin ohella Fusion Garage julkaiseen nelituumaisen Grid 4 -älypuhelimen.

2 kommenttia

ArttuH5N1
No niin, tuolla hinnalla heidän olisi pitänyt tulla ulos.
ep_
Kiinnostaa jo vähän tuohon hintaan. Ehkä kuitenkin hommaan sellaisen kevyen miniläppärin.

BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Windows aktivointi ja netti yhteyden hidastuminen. 2 25.5.2017 15:04 Windows 7
Edullinen peliläppäri 3 13.5.2017 19:24 Kannettavat tietokoneet
Pakattujen tiedostojen indeksointi. 1 13.4.2017 10:14 Windows 7
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille