Intelin seuraavan sukupolven tehoprosessorin testitulokset vuotivat

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Intelin seuraavan sukupolven tehoprosessorin testitulokset vuotivat
X-bit Labsin mukaan Intelin seuraavan sukupolven tehosirut eli Sandy Bridge E:t ovat selvästi nopeampi kuin yhtiön nykyiset mallit.

Sivuston mukaan Core i7-3960X pesee selvin numeroin kaikissa testeissä nykyisen Core i7-990X:n alemmasta kellotaajuudesta huolimatta. LGA 2011 -kantaisen sirun etuna on uusi suorituskykyinen Sandy Bridge -arkkitehtuuri, johon päästiin tutustumaan tämän vuoden alussa julkaistun mainstream-malliston myötä. Varsinaisena yllätyksenä uutinen ei näin ollen tullut.

Core i7-3960X on kahdeksalla testillä mitattuna keskimäärin yli 47 prosenttia (keskiarvo) nopeampi kuin 990X.

Sandy Bridge E -suorittimia tulee markkinoille tämän vuoden lopulla yhteensä kolme kappaletta. X-bit Labs kuitenkin paljastaa, että ensi vuoden toisella neljänneksellä mallisto täydentyy vielä kahdella mallilla: Core i7-3970X:llä ja Core i7-3830:llä. Näiden ohella Inteliltä odotetaan uusia Ivy Bridge -suorittimia, joiden julkistus tapahtunee maalis-huhtikuussa.

1 kommentti

BPVest
Sit ku noista jätetään pois täysin turhat muistitestit, eroo on vähän yli 10 prosenttia.

Melkosta uutisointii taas.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..

Kommentoi uutista