Galaxy Tab 7.7 vedettiin pois esiltä Berliinissä

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Galaxy Tab 7.7 vedettiin pois esiltä Berliinissä
Samsung esitteli viime viikon torstaina uutta 7,7 tuuman Galaxy Tab -tablettia Berliinin IFA-kulutuselektroniikkamessuilla. Yhtiö veti tuotteen nopeasti pois esiltä düsseldorfilaisen käräjäoikeuden aiemmin antaman tuomion vuoksi.

Vielä messujen avajaispäivänä Samsungin boothissa promottiin suurilla mainoksilla uutta Wave-puhelinta, Galaxy Tab 7.7:ää ja Galaxy Notea. Viikonloppuna Galaxy Tabin mainokset piilotettiin muiden mainosten alle. Samsung ei voinut vielä puhua asiasta, mutta asia johtuu Galaxy Tab 10.1:n aiemmin saamasta myynti- ja mainostuskiellosta Sakassa.

Alusta alkaen Samsung esitteli uutta tablettiaan tarralla, jossa luki: "Ei myynnissä Saksassa." Samsungin asianajajien tulkintojen mukaan mainostuskielto näyttäisi koskevan myös muita tablet-malleja kuin Tab 10.1:tä. Saksalaisoikeuden lopullinen tuomio saadaan 9. syyskuuta.

1 kommentti

johtaja59
Ei pitäisi yrittää markkinoille suorakaiteen muotoisella tabletilla

Kommentoi uutista