Toshiba julkaisi tähän mennessä ohuimman Android-tabletin

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Toshiba julkaisi tähän mennessä ohuimman Android-tabletin
Toshiba ei ole juuri huudellut yhtiön tablet-suunnitelmista, mutta IFA-messuilla se esitteli kuitenkin 10,1 tuuman kokoista tablettia, joka päihittää ohuudessaan Applen iPad 2:n sekä Samsungin vieläkin ohuemman toisen sukupolven Galaxy Tab -sarjan. Toshiba AT200 on paksuudeltaan 7,7mm kun Samsungin ohuin malli on 7,9mm.

AT200:n 10,1 tuuman näyttö toimii 1280x800 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmänä on Androidin uusin tablet versio 3.2 Honeycomb, jota pyörittää yleisestä tarjonnasta poiketen Texas Instrumentsin OMAP 4430 -järjestelmäpiiri. Muistia on käytettävissä 1 GB ja tallennustilaa on enimmillään 64 GB.

Vaikka tablet-laitteilla kuvaaminen tuntuu hölmöltä, takapuolelle on sijoitettu 5 MP kamera ja etupuolella oleva 2 MP kamera on kätevä videopuhelukäytössä.

Liitäntöjen puolesta tarjolla on kaikki tarpeellinen kuten microUSB, microSD, microHDMI sekä langattomista liitännöistä WiFi ja Bluetooth. Toshiba lupaa laitteen jaksavan toistaa videoita jopa kahdeksan tunnin ajan.

2 kommenttia

Thor1993
Taitaa tästäki tulla aikamoinen kisa, kuka saa ohuimman lätyn leivottua.
FinPhenom
Ja tuo ohuuden tavoittelu menee sitten siihen, että karsitaan specsejä sekä akkukestoa...

Kommentoi uutista