Renesasilta uusi USB 3.0 - Sata 6 Gb/s -siltapiiri UASP-tuella

Kirjoittaja Panu Roivas,

Renesasilta uusi USB 3.0 - Sata 6 Gb/s -siltapiiri UASP-tuella
Puolijohdevalmistaja Renesas Electronics on tänään julkaissut uuden USB 3.0 - SATA 6Gb/s -siltapiirin, joka on varustettu UASP-tuella.

Renesasin piirejä löytyy monista emolevyistä ja lisäkorteista, ja muun muassa sen USB 3.0 -piirit ovat olleet ahkerassa käytössä emolevyvalmistajilla. Uusi µPD720230 SoC-piiri tuo lisänopeutta ulkoisiin USB 3.0 -kiintolevyihin jotka toimivat SATA 6 Gb/s liitännän kanssa ja vaativat täten USB 3.0 - Sata 6 Gb/s siltapiirin.

Uusi piiri sisältää UASP-tuen, ja yltää UASP-moodissa jopa 370 MT/s nopeuteen ATTO-testissä. Käytännössä piirin nopeudesta hyötyvät tällä hetkellä vain ulkoiset SATA 6 GB/s SSD-asemat. AMD on työskennellyt läheisesti Renesasin kanssa piiriä luotaessa, ja UASP-tuki löytyy uusista AMD:n A-sarjan APU-suorittimia tukevien emolevyjen piirisarjoista.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 3 11.8.2016 21:01 Kannettavat tietokoneet
Norton Security uusin versio ei blockkaa kuin exe tiedostoja 2 1.7.2016 18:37 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille