AfterDawn logo

Sonyn simpukkatabletti on nyt Sony Tablet P

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Sonyn odotetaan tuovan syyskuun aikana markkinoille kaksi keväällä esiteltyä tablettia. Tulossa ovat perinteinen 9,4 tuuman taulutietokone Sony Tablet S sekä mielenkiintoinen simpukkamallinen tabletti Sony Tablet P. Sony Tablet P tunnettiin aiemmin koodinimellä Sony S2 ja laite koostuu kahdesta 5,5 tuuman kokoisesta kosketusnäytöstä.

Laite painaa vain 370 grammaa, mikä on kohtalainen saavutus muihin täysikokoisiin tabletteihin verrattuna. Erikoisesta ulkomuodostaan huolimatta Tablet P on sisustensa puolesta hyvin perinteinen Andrdoid-tabletti. Se sisältää Tegra 2 -järjestelmäpiirin sekä 0,3 MP kameran laitteen etupuolella. Nettiyhteydet toimivat joko 4G- tai WiFi-verkon avulla.

Tablet P on varustettu vain 512 megatavulla muistia sekä 4 gigatavun sisäisellä tallennustilalla, mikä vihjaa Tablet S -mallia halvemmasta hinnasta.


Kuten isomassakin mallissa, Tablet P sisältää valmiiksi asennettuina Sonyn Qriocity-palvelun sekä PlayStation Suite -sovelluksen pelitarkoituksiin.

2 KOMMENTTIA

samarit11/2

4g verkolla???? :o

ArttuH5N12/2

@1 Saattaahan olla, että tähän on jo sekin tungettu.

Tuo Tablet P vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta varauksella. Miten kätevä/käytännöllinen tuo simpukkamalli todellisuudessa on. Miten normaalit sovellukset pyörivät kahdella ruudulla? Pystyykö ruutuja jakamaan halutessaan erillisiksi työpöydiksi?

Ja 4 gigaa tallennustilaa? Ei herran Jumala. Todella surkeat määrät. Sopii toivoa, että pilvipalvelut on handlattu hyvin. (Qriocity, vieläkö se on elossa? Joku Sony-mies voisi valaista, kuinka tunnettu palvelu on näissä piireissä. Muille ilmeisen tuntematon.)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT