Crucialin päivitetty ohjelmisto nopeuttaa m4-SSD-asemaa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Crucialin päivitetty ohjelmisto nopeuttaa m4-SSD-asemaa
Crucial on julkaissut m4-asemalleen uuden ohjelmiston, joka yhtiön mukaan parantaa suorituskykyä jopa 20 prosentin verran peräkkäisten lukuoperaatioiden osalta. Suorituskyvyn parantamisen lisäksi päivitys korjaa muutamia aiemmin havaittuja bugeja.

SSD-asemien suorituskyky on suuresti riippuvainen asemaa ohjaavasta ohjelmistosta. Suorituskykyyn vaikuttaa tietysti myös muistiohjaimen ominaisuudet kuten roskankeräys sekä muistisolujen ylimääräisen kulutuksen estävät toiminnot. Peräkkäislukuoperaatioiden lisäksi suorituskyky on Crucialin mukaan parantunut kokonaislukunopeuksisssa, kirjoitusoperaatioiden latenssit ovat pienemmät ja yhteensopivuus piirisarjojen kanssa on parempi.

Ohjelmistopäivitys tapahtuu lataamalla Crucialin tarjoama ISO-levynkuvatiedosto yhtiön sivulta ja polttamalla se CD- tai DVD-levylle.

Kommentoi uutista