AfterDawn logo

Sonyn Tablet S keskittyy viihteeseen

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Sony on paljastanut jo keväällä julkaistun tablettinsa nimen ja antanut viitteitä myös myyntiaikataulusta. Aiemmin S1 nimellä tunnettu tabletti on nyt virallisesti Sony Tablet S ja laitetta odotetaan kauppoihin syyskuun alkupuolella.

Tablet S eroaa hieman perinteisestä Android-tarjonnasta 9,4 tuuman ruudullaan, joka toimii 1280x768 pikselin tarkkuudella. Käyttöjärjestelmänä tulee julkaisun hetkellä olemaan Android 3.1 Honeycomb, mutta Sonyn mukaan Ice Cream Sandwich -päivitys on mahdollinen, kun uusi Android-versio saapuu.

Sonyn tabletti on suunniteltu erityisesti kodin viihdekeskuksen ohjaamiseen. Laitteesta löytyy tuki DLNA-tekniikalle ja jopa IR-lähetin kaukosäädinkäyttöön. Lisäksi Tablet S on PlayStation-sertifiotu. Tablet S voi toimia myös kodin viihteen keskuksena, sillä Sony on paketoinut mukaan kattavan valikoiman omia sisältöpalvelujaan. Tarjolla on musiikkia, elokuvia, pelejä ja e-kirjoja.


Tarkemmat hintatiedot ovat vielä pysyneet salassa, mutta aiemmissa huhuissa on esiintynyt 599 dollaria. Toisaalta nykyisessä kilpailutilanteessa hintaa saattaa olla syytä hinata hieman alaspäin.

1 KOMMENTTI

ArttuH5N11/1

Jälleen melko mielenkiintoisen oloinen tablet. Viihdekäyttö näyttäisi olevan hyvässä reilassa, varsinkin jos löytyy Sonyn DLNA-telkku ja PS3.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT