Intel SSD 320 -sarjan korjaus ei toimikaan?

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Intel SSD 320 -sarjan korjaus ei toimikaan?
Intel julkaisi viime viikolla SSD 320 -sarjan asemilleen päivityksen, jonka piti korjata niin kutsuttu "8 MB bugi". Ongelma saattaa aiheuttaa tietojen menetystä, jos koneesta katkaistaan virta äkillisesti. Virrankatkaisu johtaa joissain tapauksissa tilanteeseen, jossa asema havaitsee ainoastaan 8 MB asennetusta flash-muistista.

Intelin tukifoorumille on viime viikon jälkeen ilmestynyt viestejä, joissa kerrotaan ongelman ilmenneen uudelleen vielä firmware-päivityksen jälkeenkin. Muutamat käyttäjät kertovat asemien muuttuneen jopa epävakaammiksi. Aseman diagnostiikan ajaminen saattaa kaataa koko koneen ja aiheuttaa BSOD-tilanteen.

Intel ei ole vastannut käyttäjien kommentteihin, joten ongelman yleisyydestä ei ole tarkkaa tietoa.

1 kommentti

Pablope
Jotku näitä Intelin asemia hurras että on parhaita laadultaan, taitaa olla samalla tasolla kaikkien pilipalifirmojen tuotteiden kanssa.

Kommentoi uutista