Nvidia testaa teknologiaan pelien streamaukseen

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Nvidia testaa teknologiaan pelien streamaukseen
Nvidian edustaja paljasti tämän vuoden GamesCom-tapahtuman yhteydessä, että he testaavat paraikaa teknologiaa, jonka avulla tietokoneella pelattavan pelin voisi streamata toisille kodista löytyville laitteille, kuten esimerkiksi tabletille.

Nvidia korostaa, että tekniikka on vasta kokeiluasteella. Sen valmistumiseen ja markkinoille tuloon voi vierähtää vielä jokunen tovi, joten hengitystä ei kannata turhaan pidätellä sitä odotellessa. Kiveen hakattua tietoa ei ole myöskään se, että Nvidia hyödyntäisi tekniikkaa kaupallisesti jossakin vaiheessa.

Toistaiseksi ei siis tiedetä muuta kuin, että tällaista tekniikkaa kokeillaan. Tarkempien yksityiskohtien paljastukset jäävät täten tuonnemmaksi. Asia tuli ilmi pilvipohjaisen OnLive-pelipalvelun Britannian julkaisun yhteydessä.

Kommentoi uutista