Intel lykkää uuden sukupolven Atomien julkaisua

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intel lykkää uuden sukupolven Atomien julkaisua
Puolijohdevalmistaja Intel joutuu lykkäämään seuraavan sukupolven Atom-prosessoreiden julkaisua. Digitimesin mukaan minikannettaville tarkoitettujen Cedar Trail -sirut julkaistaan syyskuun sijaan marraskuussa.

Teollisuuslähteiltä saatujen tietojen mukaan kapulana rattaissa on Cedar Trail-M -alustan näytönohjainajureissa havaitut ongelmat. Uudet prosessorit on valmistettu 32 nanometrin prosessilla ja niistä löytyy DirectX 10.1 -tuellinen näytönohjain. Lisäksi Cedar Trail-M alustaan kuuluvat N2600- ja N2800-suorittimet tukevat Intelin langatonta WiDi-näyttötekniikkaa 600p-resoluutioon saakka.

Intelin odotetaan kertovan lisätietoja uusista prosessoreista ensi kuussa järjestettävässä Intel Developer Forum -tapahtumassa.

Kommentoi uutista