Intel korjasi SSD 320 -asemien ongelmat päivityksellä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel korjasi SSD 320 -asemien ongelmat päivityksellä
Intel on tänään julkaissut SSD 320 -sarjan asemille odotetun firmware-päivityksen, joka korjaa joidenkin käyttäjien kohtaaman niin kutsutun 8 MB bugin. Bugin vuoksi odottamaton virrankatkaisu johti osassa asemia tilanteeseen, jossa laite näki itsensä vain 8 MB kokoisena ja loppu data hävisi bittitaivaaseen.

Intelin mukaan .iso -muodossa jaeltava firmwarepäivitys korjaa ongelman. Käyttäjiä neuvotaan lataamaan päivitystiedosto Intelin sivuilta ja polttamaan se CD-levylle. Päivitys tapahtuu käynnistämällä tietokone korjaustiedostot sisältävältä levyltä.

Intel kehottaa käyttäjiä huolellisuuteen päivitysprosessissa, sillä keskeytynyt päivitys saattaa tuhota toimivankin aseman. Vaikka ohjelmistopäivitys ei tyhjennä asemaa, sisällöstä kehotetaan ottamaan varmuuskopiot.

Kommentoi uutista