Intel korjasi SSD 320 -asemien ongelmat päivityksellä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel korjasi SSD 320 -asemien ongelmat päivityksellä
Intel on tänään julkaissut SSD 320 -sarjan asemille odotetun firmware-päivityksen, joka korjaa joidenkin käyttäjien kohtaaman niin kutsutun 8 MB bugin. Bugin vuoksi odottamaton virrankatkaisu johti osassa asemia tilanteeseen, jossa laite näki itsensä vain 8 MB kokoisena ja loppu data hävisi bittitaivaaseen.

Intelin mukaan .iso -muodossa jaeltava firmwarepäivitys korjaa ongelman. Käyttäjiä neuvotaan lataamaan päivitystiedosto Intelin sivuilta ja polttamaan se CD-levylle. Päivitys tapahtuu käynnistämällä tietokone korjaustiedostot sisältävältä levyltä.

Intel kehottaa käyttäjiä huolellisuuteen päivitysprosessissa, sillä keskeytynyt päivitys saattaa tuhota toimivankin aseman. Vaikka ohjelmistopäivitys ei tyhjennä asemaa, sisällöstä kehotetaan ottamaan varmuuskopiot.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Edullinen peliläppäri 1 27.3.2017 15:27 Kannettavat tietokoneet
Bioshock pelit 1 ja 2 kaatavat koneen 3 31.1.2017 18:34 PC-pelit
Ongelmia näytönohjaimen(?) kanssa 3 10.11.2016 18:23 Yleistä keskustelua
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille