Intel Sandy Bridge-E hinnoiteltu

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Intel Sandy Bridge-E hinnoiteltu
Intelin vuoden lopulla ilman cooleria ilmestyvät Sandy Bridge-E-suorittimet ovat nyt hinnoiteltu, kalliimman mallin ollessa tuttuun tapaan 999$.

Intel Core i7-3960X on tämän sukupolven lippulaivamalli, ja kantaa myös jo Pentium 4 -ajoilta tutuksi tullutta tonnin hintaa. Mukana ei kuitenkaan tule Intelin tornimallin jäähdytintä tällä kertaa, joten hinta on suhteessa kalliimpi.

Välimallin Core i7-3930K korvaa nykyisen Core i7-980:n samalla hinnalla, 585$. Mielenkiintoisin malli lienee kuitenkin kukkaroystävällisempi Core i7-3820, jolla on hintaa 294$. Hinta on pienempi kuin Core i7-2600K:n, joten nähtäväksi jää, mikä on sen suorituskyky suhteessa nykyiseen LGA115-kannan huippumalliin.

1 kommentti

arcanix
Ei tarvitse vieläkään intelin puolelle siirtyä, odotellaan puskutraktoreita. Plussat kuvasta btw. :D

Kommentoi uutista