Sandy Bridge E:t tulevat myyntiin ilman cooleria

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (1)

Sandy Bridge E:t tulevat myyntiin ilman cooleria
Intel julkaisee vuoden lopulla ensimmäiset Sandy Bridge -arkkitehtuuriin perustuvat tehosuorittimet, mutta VR-Zonen mukaan niiden myyntipakkauksista ei tule löytymään cooleria.

Intel aikoo kuitenkin myydä omia boxed-jäähyjä erikseen kaikille Core i7-3820, -3930K- ja -3960X:n ostajille. Suorittimien kohdemarkkinat huomioiden, hyvin harva tuskin päätyy valitsemaan Intelin jäähyn tehokkaamman kolmannen osapuolen ratkaisun sijaan. VR-Zonen uutisen mukaan coolereiden valmistajat ovat valmistautuneet tehoprosessoreiden markkinoiden tuloon.

VR-Zone huomauttaa myös, että tulevat mallit kuluttavat runsaasti tehoa. Ilman ylikellottamistakin niiden tehonkulutus kohoaa 180 wattiin. Intel onkin huomauttanut asiasta virtalähdevalmistajia ja käskenyt niitä varmistamaan että Sandy Bridge E:lle markkinoitujen mallien 12 voltin jännitelinja kestää prosessorin vaateet.

Sivusto tietää myös kertoa, että neliytimisen Core 7-3820:n julkaisu tulee myöhästymään jonkin verran. Kaksi muuta mallia tulee markkinoille ajallaan.

1 kommentti

Lerppu86
Toistalta ihan hyvä kun harvempi niitä kuitenkaan käyttää. Coolerin hinta on kuitenkin niin murto-osa siitä hinnasta että aivan sama olla liittämättä mukaan. Vakio jäähy pitäs olla vähintään sellanen torni malli joka tulee extreme sarjan mukana.

Project "Carbage Can" *Enthusiast Overclocker & Gamer*
Red Bull antaa siivet, Koskenkorva antaa nelivedon!

Kommentoi uutista