Intelin tehokäyttöön tarkoitetuissa Z77-emolevyissä Max-OC-ominaisuus

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intelin tehokäyttöön tarkoitetuissa Z77-emolevyissä Max-OC-ominaisuus
Intelin ensi vuonna ilmestyvien Z77-emolevyjen suunnitelmista on tihkunut uutta tietoa, kun turkkilainen Donanim Haber on jälleen vuotanut yhden yhtiön sisäiseen käyttöön tarkoitetun roadmapin julkisuuteen.

Intel esittelee kolme Z77-pohjaista emolevyä ensi vuoden alkupuoliskolla. Näistä kaksi kappaletta (Roads End ja Gasper) tulee teholuokkaan ja sisältävät toistaiseksi tuntemattoman Max-OC-ominaisuuden. Arvatenkin se liittyy tavalla tai toisella ylikellottamiseen. Sillä todennäköisesti viitata joukkoon ylikellotusominaisuuksia, sillä Media-luokan malleista löytyy maininnat "Mid-OC" ja "Min-OC". Roads End näyttäisi olevan samalla Intelin ensimmäinen emolevy, josta löytyy Thunderbolt-liitäntä.

Alempiin teholuokkiin tarkoitetut mallit ovat ominaisuuksiltaan vähemmän jännittävämpiä kuin kaksi edellistä. Emolevykohtaiset ominaisuudet näet alla olevasta kuvasta.

Ensimmäisiä Ivy Bridge -prosessoreita odotetaan ensi vuoden maalis-huhtikuulle, joten Z77-emolevytkin ilmestyvät niillä main.


Kommentoi uutista