LG aloitti Shuriken-näytöllisen kannettavan toimitukset

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

LG aloitti Shuriken-näytöllisen kannettavan toimitukset
LG on aloittanut uusien P220-minikannettavien toimitukset. Intelin Sandy Bridge -pohjaisella prosessorilla varustetun kannettavan myyntivalttina on Shuriken-näytön erittäin ohuet kehykset.

P220:n sisältämän suorittimen saa valikoida toisen sukupolven Core-malliston joukosta ja muistia saa laajennettua aina neljään gigatavuun saakka. Massamuistin saa valita 128 gigatavun SSD-aseman ja 320 gigatavun kiintolevyn väliltä.

Näytöltä löytyy kokoa 12,5 tuumaa, mutta ohuiden reunojen ansiosta se vastaa kokoluokaltaan 11,6 tuuman läppäriä. P220:stä löytyy Wi-Fi-, Bluetooth- ja DLNA-yhteydet sekä RJ45-, HDMI- ja kortinlukijapaikka. Tuotetietojen mukaan kannettavan akku kestää suunnilleen 5,5 tuntia. Tietokone tulee markkinoille kolmella eri värivaihtoehdolla: valkoinen, pinkki ja vaaleansininen.

P220 tulee myyntiin Koreassa tämän kuun aikana ja Euroopan julkaisu tapahtuu pian sen perään. Myyntihintaa ei julkaistu.


Kommentoi uutista