Asus PadFonessa Android 4.0 - PadFone 2:n tulossa ensi vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Asus PadFonessa Android 4.0 - PadFone 2:n tulossa ensi vuonna
Asuksen puhelimen ja tabletin yhdistävä PadFone julkaistaan tämän vuoden lopulla tai viimeistään ensi vuoden alussa. Julkaisuaikataulun ohella elektroniikkavalmistaja kertoi laitteesta löytyvän Android 4.0 -käyttöjärjestelmä (Ice Cream Sandwich).

Asuksen edustaja Alex Sunin mukaan yhtiö päätyi ICS:ään sen paremman laiteyhteensopivuuden vuoksi. Tällä hän tarkoittaa sitä, että Ice Cream Sandwich on suunniteltu toimimaan sekä puhelimissa että tableteissa. Nykyään Androidin kehitys on haarautunut tableteille tarkoitettuun Honeycombiin ja puhelimille suunnattuun Gingerbreadiin.

Sunin puheista voisi päätellä, että ICS löytyisi molemmista PadFonen komponenteista. Hän ei kuitenkaan puhunut suoraan 4,3-tuumaisen PadFone-puhelimen ohjelmistoversiosta.

Edellisten tietojen lisäksi Asus paljasti kehittävänsä PadFone 2:sta. Siinä tulee olemaan ainakin LTE- ja 3D-tuet.

Kommentoi uutista