Nvidia pyörtää sanansa: Keplerit tuotantoon vasta ensi vuonna

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Nvidia pyörtää sanansa: Keplerit tuotantoon vasta ensi vuonna
Nvidian Chris Malachowsky kertoi hiljattain, että yhtiön seuraavan sukupolven Kerpler-näytönohjaimien toimitukset alkaisivat tämän vuoden lopulla. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Nvidia lähetti X-bit Labsin toimitukselle sähköpostia, jossa korjataan Malachowskyn Japanissa antamia tietoja. Viestin mukaan Keplereiden toimitusten aloittamista ei ole suunniteltu tälle vuodelle, sillä tuotantokin aiotaan aloittaa vasta vuonna 2012. Ensimmäiset mallikappaleet on kuitenkin tarkoitus saada tehtyä tänä vuonna.

Grafiikkajätin viime vuonna julkaiseman presentaatiomateriaalin mukaan Keplerit piti julkaista tänä vuonna. Tuotelanseerausta on pitkittänyt huhujen mukaan TSMC:n ongelmat 28 nanometrin prosessissa, jolla ohjainten grafiikkaytimet valmistetaan.

Kommentoi uutista