AMD:n uudet Opteronit tulevat syyskuun 26.?

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD:n uudet Opteronit tulevat syyskuun 26.?
AMD:n uusien Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuvien suorittimien julkaisupäivät alkavat pikkuhiljaa tarkentumaan syyskuun tai lokakuun tienoille. Uusimpien tietojen mukaan AMD julkaisisi palvelinpuolen Opteron-suorittimet syyskun 26.

Digitimesin lähteiden mukaan AMD julkaisee Valencia- ja Interlagos-koodinimillä kulkevat Opteron 4200- ja 6200-sarjan palvelinprosessorit syyskuun lopulla. Viime vuoden AMD Analyst Day -tapahtumassa AMD kertoi uusien suorittimien olevan suurin muutos x86-palvelimissa kymmeneen vuoteen. AMD:n mukaan uudet suorittimet tarjoavat 50% lisää throughput-tehoa.

Työpöytäpuolen suorittimia odotetaan julkaistavaksi syyskuun 19., mutta kyseessä saattaa olla pelkkä paperijulkaisu, ja varsinainen saatavuus jää lokakuun puolelle.

Kommentoi uutista